Larissa’s Interior Favorites

Larissa (@larissa.interior) heeft voor ons haar favorieten zijden boeketten geselecteerd. Kijk hieronder voor de prachtige creaties die wij hebben gemaakt en bij haar thuis hebben geplaatst!

Neem een kijkje op Larissa haar Instagram pagina voor je dagelijkse dosis interieur inspiratie! @larissa.interior

Prachtige zijden Strelitzia van 180 centimeter hoog met een mooie bijpassende pot met de afmeting 53 x 45cm. Los te bestellen of als set! 

De Strelitzia en/of pot kan worden opgehaald in het Atelier of kan op locatie bezorgd worden waar wij de plant ook voor je kunnen inpotten. Wij nemen contact met je op na bestelling om een afspraak hiervoor in te plannen.

Wauw wat een eyecatcher! Dit zijden boeket met heerlijke zomerse  tinten hebben wij opgemaakt in de zwarte Doortje IJpelaar vaas van Larissa. In het boeket zitten o.a. Papavers, Delphiniums en Gloriosa's. 

Voor meer informatie over onze eigen collectie en voorjaar 2023 Doortje IJpelaar vazen kan je contact met ons opnemen of vind je deze op onze website onder het kopje 'Vazen'.

In deze set van Bombyxx heeft Larissa gekozen voor frisse witte pioenrozen. De pioenrozen is per 2 stuks te koop. 

Prachtige gekleurde veldboeketten in de Bombyxx vazen van Larissa!

De boeketten zijn beide los verkrijgbaar en zijn fris opgemaakt met bloemen zoals de Eremurus, Ranonkel en Sandersonia.

 

Wauw! De 3 tuitvaas in Larissa haar slaapkamer staat prachtig!

De 3 tuitvaas in het goud opgemaakt in prachtige wit en groen tinten met bloemen zoals de witte Pioenroos, witte Scabiosa en witte Delphinium.

 

Prachtige Peach getinten bloesem takken die het voorjaar direct in huis halen. De bloesem is per 3 stuks te koop.