Larissa’s Interior Favorites

Larissa (@larissa.interior) heeft voor ons haar favorieten zijden boeketten geselecteerd. Kijk hieronder voor de prachtige creaties die wij hebben gemaakt en bij haar thuis hebben geplaatst!

Neem een kijkje op Larissa haar Instagram pagina voor je dagelijkse dosis interieur inspiratie! @larissa.interior

Wauw! Hoe gaaf is deze samenwerking tussen Doortje IJpelaar, Larissa Interior & Flower Artist!? 

Een Custom made vaas met wit/groene bloemen op een prachtige nude achtergrond. Heb jij de Kolibrie al gespot?

De vaas is geinspireerd op de interieur stijl van Larissa, welke je kan je terug vinden op haar Instagram account @larissa.interior

Er zijn maar 10 stuks van deze prachtige vaas, dus wil jij deze Eyecatcher in huis? Wacht dan niet te lang! Dit is namelijk een eenmalige oplage.

Het boeket voor in de vaas is ook te bestellen.

Liever de vaas ophalen in ons Atelier? Dat kan! Anders verzenden wij de vaas in speciaal ontworpen dozen naar het gewenste adres!

Prachtige zijden Strelitzia van 180 centimeter hoog met een mooie bijpassende pot met de afmeting 53 x 45cm. Los te bestellen of als set! 

De Strelitzia en/of pot kan worden opgehaald in het Atelier of kan op locatie bezorgd worden waar wij de plant ook voor je kunnen inpotten. Wij nemen contact met je op na bestelling om een afspraak hiervoor in te plannen.

In deze set van Bombyxx heeft Larissa gekozen voor frisse witte bloemen. Hierin vind je onder andere een scabiosa, eremurus en nerines.

Let op: deze set is exclusief de vazen

In deze set van Bombyxx heeft Larissa gekozen voor frisse witte plukbloemen. Hierin vind je onder andere een scabiosa, delphinium en nerines.

Let op: deze set is exclusief de vazen

Wauw! De 3 tuitvaas in Larissa haar slaapkamer staat prachtig!

De 3 tuitvaas in het goud opgemaakt in prachtige wit en groen tinten met bloemen zoals witte nerine, sneeuwballen en witte eremurus.

Prachtige wit veldboeket in de 7 tuitvaas van Larissa!

Dit boeket is opgemaakt met prachtige witte bloemen zoals de lathyrus, eremurus en sneeuwballen.

 

Wauw wat een eyecatcher! Dit zijden boeket met heerlijke frisse witte tinten hebben wij opgemaakt in de zwarte Doortje IJpelaar vaas van Larissa. In het boeket zitten o.a. sneeuwballen, delphiniums en nerines. 

Voor meer informatie over onze eigen collectie en voorjaar 2023 Doortje IJpelaar vazen kan je contact met ons opnemen of vind je deze op onze website onder het kopje 'Vazen'.