Flower Artist Online

 

Levertijd

De levertijd van een online bestelling is ongeveer 4 a 5 werkdagen. Heb je een item echt voor een bepaalde datum nodig, bestel dan tijdig of vermeld dit in jouw notities.

Boeket bestellen

Elk zijden boeket is uniek en handgemaakt. Het kan daarom zijn dat enkele bloemen afwijken van de foto wanneer je een boeket ontvangt. Er wordt met veel passie en zorg gekeken naar de beste combinatie. 
Heb je specifieke wensen, voorkeuren, cadeau zendingen of speciale lengte stelen nodig vermeld dit dan bij de opmerkingen in het bestelscherm.
Let op: Omdat elk boeket custom made is kunnen deze niet retour, ben je onverwachts toch niet tevreden? Vul dan het contactformulier in dan neem ik zsm contact met je op.

Boeket ontvangen

Wanneer je het boeket eventueel met vaas ontvangt zijn deze los van elkaar verpakt. 

Het boeket dien je uit de verpakking te halen, touwtje los te knippen en dan kan hij zo in jou vaas. Let op! De stelen worden vaak op lengte gebogen voor de juiste lengte van de vaas, buig deze niet terug!

Schud de bloemen lichtjes op en buig eventueel voorzichtig aan de stelen zodat ze mooi in jouw vaas vallen. Let op! Niet aan de kop van de bloem buigen/draaien. 

Tip! Plaats lange hoge bloemen naar het midden van het boeket.

Vaas/hardware bestellen

Alle vazen en interieur items worden met veel zorg stevig en breekvrij verpakt. Mocht jouw pakket/product beschadigd aankomen meld dit dan gelijk.

Let op: Het is niet gebruikelijk vazen/hardware retour te sturen ivm de kwetsbaarheid van het product. Toch nog vragen? Vul dan het contactformulier in.

Retour

Let op: Omdat elk boeket custom made is kunnen deze niet retour. 
Het is niet gebruikelijk vazen/hardware retour te sturen ivm de kwetsbaarheid van het product. Bij twijfel om te bestellen adviseren wij een afspraak te maken in het atelier om het product te komen bekijken.

Alle items worden zorgvuldig gecontroleerd voordat deze verstuurd worden. Graag binnen 2 dagen na ontvangst melden wanneer een product beschadigd is aangekomen.

Ben je onverwachts toch niet tevreden met jouw bestelling? Vul dan het contactformulier in dan nemen wij z.s.m.contact met je op.